Speciální menu

Sezónní menu šéfkuchaře Martina Žáčka


NABÍDKA MĚSÍCE ČERVENCE


  • Zeleninové gazpacho 89 Kč
  • Vyzrálý hovězí flank steak v čerstvých bylinkách a koření s přílohou a omáčkou dle výběru 549 Kč
  • Krůtí steak marinovaný v jogurtu, chilli a čerstvé pažitce s přílohou a omáčkou dle výběru 319 Kč
  • Marinované filátko z candáta v citronovém koření s přílohou a omáčkou dle výběru 389 Kč

PŘÍLOHA A OMÁČKA DLE VÝBĚRU

-restované fazolky se slaninou
-pečená brambora plněná ricottou se sušenými rajčaty a kukuřičným klasem
-restované brambory Grenaille se sezónní zeleninou

-houbová omáčka
-pepřová omáčka
-rajčatová salsa

  • Trhané listy salátu s grilovaným kozím sýrem, marinovanou řepou, vlašskými ořechy v medu, brusinkovou redukcí, čerstvým fíkem a archivním balsamicem 289 Kč